Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Reginald von Ravenhorst on lyhyemin Rex.

Poliisikoira Rex jaksoja tehdään viellä. Uuutta tietoa löysin, jossa luki, että kaspar kapparoni jätti Rex sarjan. ja Itse kouluttaja Ann sanoi että pian tehdään uusia jaksoja.

Rexin taustat ovat tosin surulliset: Rex varastettiin pentuna, se pääsi karkuun joka varasti sen, ja myöhemmin Rexistä tuli poliisikoira. Rexin edellisen omistajan kuoltua virkatehtävässä, pääsi Richard Moserin hoiviin.

Kun Richard Moser kuolee jaksossa Moserin kuolema, Rex masentuu, mutta hyväksyy uudeksi omistajakseen Alex Brandtnerin, joka tulee Moserin tilalle murharyhmään jaksossa Uusi mies. Brandtner joutuu muuttamaan Moserin entiseen asuntoon, koska Rex ei suostu lähtemään sieltä pois.

Rex on tunnettu osoittamastaan poikkeuksellisesta älykkyydestä. Koiran tunnetuimpia rikollisten kiinniotossa hyödyllisiä taitoja ovatkin ovien avaaminen ja pahantekijöiden kimppuun hyökkääminen joko sivulta tai takaa. Jaksossa Salaliitto Rex näytti uuden taidon laittamalla television päälle ja ottamalla jääkaapista suklaata.

Rex on osannut myös naurattaa katsojia piilottamalla etsivä Ernst Stockingerin kengät tai takin. Yhdessä jaksossa se myös vei stockin hatun. Se myös varasti usein Christian Böckiltä makkarasämpylöitä.

Alkuperäisen sarjan aikana Rexiä esitti kaksi eri koiraa. 1994–2000 Rexinä nähtiin Santo vom Haus Zieglmayer ja siitä eteenpäin sarjan Wienin jaksojen loppuun Rhett Butler -niminen koira. Sarjan italialaisissa jaksoissa nähdään taas eri koira, amerikkalainen Henry.

 

 

 

©2020 Kommissar Rex - suntuubi.com